dimecres, 8 d’abril del 2009

On esta la II EOI-València?

El 6 de maig de 2006 l'aleshores diputat popular per Alacant, Antonio Clemente, assegurava que l'any 2007 la ciutat de València comptaria amb la segona Escola Oficial d'Idiomes amb una capacitat per a 10.500 alumnes. I l'any 2007, en comptes d'obrir portes, era el conseller d'ocurrències, Alexander Blackberry's Fountain, qui assegurava que les obres començarien el gener de 2008 per a inaugurar a mitjans del 2009. I també una més per a Castelló de la Plana i Gandia. A les seues declaracions deia textualment: "Hemos querido presentarlo ahora, coincidiendo con el 40ª aniversario, para que se tenga la certeza absoluta de que la nueva escuela se hará".

Enguany, fa dos anys de les declaracions de Font de Mora i tres de les de Clemente, amb el seu fa poc estrenat càrrec com a vicepresident primer de les Corts, i sembla que el PP torna a patir d'amnèsia. Per supost, hom sap que les màquines, que no sabem si han estat beneïdes pel Papa Benet XVI, no hauran començat per al pròxim juny. Però cap problema, ja que els populars ja varen prometre el mateix per al 2004, dins el seu programa electoral.

La realitat és que al nostre país hi ha una mitjana de vora 500.000 de ciutadans per EOI, sempre per baix de la mitjana estatal i de la recomanació de la Unió Europea. La I EOI-València, davant la precarietat de les seues instal·lacions i la sobredemanda de cursos, ha iniciat una campanya de recollida de firmes per a demanar que la II EOI-València es faça realitat. La seua ubicació se situa al Bulevard Sud però al solar només podem trobar una gran tanca de promoció de Rita Barberà on s'anuncia el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada