dimecres, 8 d’abril del 2009

Rita Barberá endeuta els contribuents valentins

Hui el Ministerio de Economía ha publicat, per primera vegades, les dades d'endeutament que situen el consitori de Rita Barberá com el més endeutat de l'Estat, després del de la capital espanyola. D'acord amb este document cada valentí deu 992 d'euros i el total acumlat pel municipi ascén a 801,4 milions d'euros.

La notícia és encara més rellevant si cap pel fet que ahir es produïa la firma del contracte pel qual València acollirà novament la Copa de l'Amèrica, en la seua 33a edició. La batlesa de la capital del Túria ho ha fet a colp de talonari i ha regalat la America's Cup Manager vora 10 milions de les nostres arques, ja que segons ha confirmat la sentència de la Cort de Nova York la preregata contactada no tindrà validesa i l'edició l'hauran de disputar només l'Alinghi contra l'Oracle.
Així, l'equip espanyol no entra en competició oficial, com ja asseguraven moltes veus que no han volgut ser escoltades pel consistori valentí. En resum, amb el contracte firmat per Rita Barberá s'han malbarat cabdals públics sense cap ressó mediàtic a l'ordre d'1 milió d'euros per dia d'unes preregates no oficials. I encara més, potser el contracte també incloga una segona preregata a l'octubre que pujaria la despesa fins als 18 milions d'euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada